• NYITVA TARTÁS: BUDAPESTEN NON-STOP
Kárpittisztítás szolgáltatásunk

Szeretné visszakapni azt a belső állapotot, mint mikor a szalonból gurult ki az autóval? Már el is képzelte, hogy milyen érzés lesz, mintha újra új kocsiban ülne? Az általunk alkalmazott tisztítási eljárás garantálja, hogy minden, a szövetek belsejében lévő szennyeződést el tudunk távolítani.

Tippek esőben vezetéshez

Talán kevesebben gondolják problémásnak, mint a jeges úton való közlekedést, de a helyzet az, hogy esőben is számos hibát véthetünk sofőrként. Pedig elég néhány plusz tényezőre odafigyelni ahhoz, hogy balesetmentesek maradhassunk vizes úton is. Lássuk a tippeket:

Hogyan vezess hóban?

Szinte minden évben problémát okoz az autós közlekedésben a hóesés. Úgy tűnik, így február elejéhez közeledve sem ússzuk meg, hogy ne kapjunk egy keveset az időjárás okozta nehezebb útviszonyból. Nyilván ilyenkor sokkal körültekintőbbnek kell lenni, már csak azért is, mert természetes velejáró a jeges út.

Hogyan vezessünk intenzív esőben?

Az utóbbi hetek időjárását szemlélve mindenképp fontos ezzel a témával foglalkoznunk. Sajnos újabban a hirtelen érkező záporok, zivatarok nem feltétlenül kiszámíthatóak, és jelentős mértékben megnehezítik a vezetést. Néha a legjobb döntés, hogy kivárjuk, amíg az időjárás jobbra fordul, és addig nem indulunk útnak, de természetesen ez nem mindig lehetséges.

fb left