• NYITVA TARTÁS: BUDAPESTEN NON-STOP

Szolgáltatásaink

Célunk, hogy az egész ország területén teljes körű szolgáltatást nyújtsunk Ügyfeleink részére gumiabroncs javítás, klímatisztítás, valamint járműszállítás, illetve -mentés terén. Fő profilunk a Mobil gumiszerviz. Hagyja a sorban állást, várakozást, hívjon minket, és Mi az Ön házához visszük szervizautónkat, sőt, még egy kávéra is meghívjuk! Korszerű eszközökkel – és kávéfőzővel - vállalunk főleg Budapest és Pest megye területén gumiszerelést, -átszerelést, kerékcserét, centrírozást, defektjavítást! Mobil gumis szolgáltatásunk nem költségesebb, mint egy gumis műhely, csak kényelmesebb! Az ózonos utastér fertőtlenítés lényege a klíma rejtett zugaiban megtelepedő különböző baktériumok, vírusok és a kocsiban fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák kiirtása. Az autóklíma tisztítás során magas koncentrációjú ózon gázt juttatunk a jármű utasterébe, ami nagyon erős fertőtlenítő hatásával elpusztítja ezeket az anyagokat, valamint a kellemetlen szagokat (pl.: dohányfüst). Legyen szó autóval vagy motorral kapcsolatos műszaki hibáról, balesetről vagy egyszerű átszállításról, telefonos ügyfélszolgálatunk, szakembereink és autómentőink a nap huszonnégy órájában a rendelkezésére állnak! Autómentőinket, melyeket autópálya matricával és sárga megkülönböztető fényjelzéssel szereltünk fel, szintén bérbe adjuk, akár külföldi útra is! Sokéves tapasztalatunknak és naprakész ismeretekkel rendelkező szakembereinknek köszönhetően tudunk munkáinkra 100%-os ár- és minőség garanciát vállalni. Egyedi árajánlatért hívjon minket és örömmel segítünk, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Gyakori kérdesek - Gumiabroncs

Meddig jó egy gumiabroncs? A Magyar Gumiabroncs Szövetség 2016. márciusában kiadott közleményében tisztázza, hogy mit is akar az autógumikon a DOT számsor. Ebből megtudhatjuk, hogy mikor gyártották a gumiabroncsot, illetve a közleményt végigolvasva azzal is tisztába kerülünk, hogy a gyártástól számított mennyi ideig vásárolhatjuk meg az autógumit. A DOT számsorozat utolsó 4 karakteréből tudhatjuk meg a gyártás időpontját, hiszen az utolsó 4 számjegyből az első kettő a gyártási év adott hetét, a második kettő a gyártási évet jelöli. Felesleges mindenképpen idei abroncsot vásárolni, hiszen szerencsére nem gyorsan romló áruról van szó, alapvető hasznos tulajdonságait hosszú éveken keresztül megőrzi. A gumiipari szakemberek szerint a gumiabroncsok élettartama átlagosan 10 év. A szakszerűen tárolt és még használatlan gumik 5 éven keresztül megmaradnak „új” állapotukban, vagyis éppen azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek a gyártósorról való lekerülés pillanatában fennálltak. Tehát egy szakszerűen tárolt 5 éves gumiabroncs felszerelésével semmilyen műszaki veszélynek sem teszi ki autóját. Összefoglalva tehát: - Frissen gyártott: 3 éves korig
- Új: 5 éves korig. Ez azt jelenti, hogy egy maximum 5 éven át szakszerűen tárolt abroncs tulajdonságaiban megfelel egy teljesen frissnek, és nem veszít a felhasználhatóságából!
- Élettartama: 10 év, ezért 10 évesnél idősebb abroncsok használatát biztonságtechnikai okokból semmiképp nem ajánljuk!
A teljes sajtóközlemény megtekinthető a Magyar Gumiabroncs Szövetség honlapján. Hogyan vigyázzunk a gumiabroncsunkra? Néhány dologra fontos odafigyelni, hogy gumiabroncsunk valóban annyi ideig szolgáljon ki, amennyire tervezték. Rendszeresen ellenőriznünk kell, hogy a megfelelő nyomással rendelkezzen. Ezen kívül néha át kell vizsgálni a használat során keletkezett kisebb sérüléseket, úgymint duzzanat, repedés, repedezettség, oldalfal károsodás, illetve az EU-s előírás szerint egy személyautó abroncsminta-profilmélységének meg kell haladni az 1,6 mm-t. Padkával való ütközés, vagy nagyobb kátyúba való hajtás után mindenképp szakemberrel kell megnézetni, hiszen a sérülés nem feltétlenül látható helyen, az abroncs belső felületén is keletkezhet.

Facebook